Giv os et kald

Bestil tid

Menu
Boern_Unge_banner

Tandregulering for Børn og Unge får smilet frem igen

Mange tandstillings fejl hos børn og unge bliver rettet i den kommunale tandpleje, men mindre og kosmetiske fejl afvises og heldigvis kan man så få rettet tænderne på en privat tandlægeklinik som vores, der har speciale og mange års erfaring i børn og unges tand problemer.

På vores klinik på Hans Knudsens Plads 2 har vi alle de rigtige forhold til dig, der leder efter vejledning og tryghed i dit tandregulerings forløb. Vores dygtige specialtandlæge i tandregulering står klar til at guide dig frem til den helt rigtige løsning.

Vi er så privilegerede at have både tandregulerings afdeling og implantatafdeling på vores klinik på Østerbro, og derfor har vi mulighed for at skabe trygge rammer for dig, når vi sammen starter forløbet.

Vi har mulighed for at tilbyde forløb, der matcher netop dine behov og krav, hvad end det skulle være med fast apparatur (også kendt som togskinner), usynlige togskinner, eller med den usynlige bøjle Invisalign.

Tandregulering er altid åben

Med vores åbningstider behøver vores gæster ikke tage fri fra skole eller arbejde. Vi har åbent 6 dage om ugen, og vi holder ikke ferielukket. Vi er her for dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at skabe rammerne for at alle vores gæster oplever tryghed og ekspertise hver eneste gang de besøger vores klinik.