tandreg1-banner

Bevilget tandregulering i København

Grundet covid-19 er ventelisterne for tandregulering for børn og unge i den Kommunale Tandpleje blevet længere.

I den forbindelse har vi på Østerbro TandlægeCenter fået muligheden for at tilbyde vores hjælp. Vi åbner nu dørene for kommunens unge borgere, så vi kan hjælpe dem med at komme rettidigt i gang med bøjlebehandlingen.

Vores specialtandlæge har lang erfaring med bøjlebehandling af børn og unge, både med togskinner (fast apparatur) samt de usynlige bøjler, de såkaldte aligner skinner, specielt fremstillet til børn. (Invisalign Teen).

Ifølge fritvalgs-ordningen kan unge over 16 år, der er blevet henvist til tandreguleringen, men som endnu ikke er gået i gang med bøjlebehandlingen, vælge at gå til en privat bøjletandlæge uden egenbetaling. Det gælder for det samlede tandplejetilbud, som inkluderer almindelig tandlæge og bøjletandlæge. Det eneste, man skal gøre, er at ringe til den kommunale tandpleje og lave en aftale med os.

Københavns kommunes børne- og ungdomstandplejes telefonnr: 35 30 39 60

Der kan være andre regler i andre kommuner. Er dit barn under 16 år, kan muligheden også benyttes, men med en egenbetaling på 35%.

Hvis I ønsker at gå til en privat tandlæge, skal der laves en aftale med os, før i går i gang.

Ring til os og få nærmere besked samt professionel rådgivning.

Tandreguleringen er altid åben

Hos Østerbro TandlægeCenter er der rig mulighed for at passe en tid ind i kalenderen. Med vores åbningstider behøver vores patienter ikke tage fri fra skole eller arbejde. Vi har åbent seks ud af syv dage om ugen, og vi holder ikke ferielukket. Vi er her for dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at skabe rammerne for, at alle vores patienter oplever tryghed og ekspertise hver eneste gang de besøger vores klinik.

Tilbudet er gældende for unge der allerede nu venter på behandling – altså bevilligede behandlinger i Københavns Kommune.