Østerbro_Hvorfor_Tandretning

Hvorfor tandretning?

Du har måske bemærket hvor meget, et flot smil betyder. Man kan jo ikke komme uden om, at et stort smil med hvide, lige tænder gør et ansigt smukkere og mere imødekommende.

Sidder dine tænder ikke helt på række, vil de med tiden flytte sig, rykke mere sammen og derved krydse ind over hinanden. Resultatet bliver et skævt bid, unødvendigt stort slid og både tyggefunktion og kæbeleddene kan tage skade.

Et bid skal passe sammen. Overmunden skal gå i hak med undermunden. Mange hovedpiner og muskelspændinger stammer fra et forkert bid. Ingen fysioterapeut eller piller kan hjælpe – den eneste løsning er tandretning.

Sådan foregår det hos os

På Østerbro Tandlægecenter laver vi alle typer for tandregulering, og med de nye behandlingsmetoder kan man få aftagelige bøjler, som ikke ses, indvendige bøjler eller halv-gennemsigtige skinner.

Tandregulering tager den tid, det tager. Det er vigtigt ikke at forcere behandlingstiden, for så kan man skade tænderne. Nogle tænder flytter sig hurtigere end andre, og så går behandlingen dejligt hurtigt. Andre tænder er mere genstridige, og så må man bare være tålmodig. Derfor kan man heller ikke sige præcis hvor længe, en tandregulering tager, men vi giver altid et bud med en ca. Tid – og det passer for det meste.

Når man flytter på tænderne, så skaber man tryk på den ene side af kæbeknoglen og træk på den anden. Lige så stille får vi tænderne i den position, vi ønsker. Man kan se forskel hver uge.

Det er vigtigt at overmund og undermund passer rigtigt sammen bagefter, så derfor kan man oftest ikke nøjes med kun at rette nogle af tænderne.

En digital process

På Østerbro TandlægeCenter arbejder vi digitalt, så der er ingen kedelige gummiaftryk. Vi fotograferer/ scanner alle tænderne og vores computer gengiver tænderne før og efter behandlingen, så man, inden man går i gang, kan se det færdige resultat. Vi bruger meget tid på at gennemgå behandlingen og besvare alle spørgsmål.

3D-planen bliver sendt hjem til dig på din mail og du kan i ro og mag beslutte dig for, om du vil i gang med din tandregulering. Det er en stor beslutning at få rettet sine tænder. Det er mange penge og det tager som regel mellem 8 måneder og 2 år. Derfor tilbyder vi også rentefri finansiering.

På Østerbro TandlægeCenter har vi en specialtandlæge – altså en tandlæge som er efteruddannet i 3 ½ år kun med tandretning. Vores specialtandlæge har i mange år arbejdet med både børn og voksne, underviser på Københavns Universitet, Tandlægeskolen og er tilknyttet Rigshospitalet. Det skal nemlig være trygt at komme til tandlæge.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til os eller ring på 39202320 – det koster ikke noget.